Børne: Isabella Fitness Jensen

Isabella har rykket sig rigtig meget motorisk det sidste år, fra at være nervøs og bange for at springe på trampolin, så hopper hun nu i fuld fart på den store trampolin. Hun er altid en glad pige, som er god til at lytte til os alle, og en rigtig god kammerat på holdet som altid bidrager med sjov og godt humør. Hun er ikke bange for at lære nyt og det stråler ud af hende hver gang tingene lykkes for hende. Derfor mener vi hun fortjener det og håber hun vil fortsætte sin gode udvikling for hun har virkelig rykket sig.
 
Ungdoms: Aya Pereira Nørregaard
 
Hilsen til Aya. Aya er en sød og glad pige med smil på læben til hver træning. Hun møder glad og smilende til vores træninger og viser altid en god arbejdsindsats. Hendes spring står til perfektion og hun er altid klar på nye udfordringer. Der er ingen sure miner, når Aya er til træning og sammenholdet er stærkt skabt sammen med hende. Hun yder sit bedste og har en kæmpe udvikling i hendes springproces som springgymnast. Tak for dig, Aya! Silje, Simone og Sigga, SPRINGMIX 7-9 år
 
Årets Gymnast: Arne Hansen
 
Det er en gymnast, som ikke bare viser stor interesse for gymnastikken ved at gå på flere hold, som har let til smil, og hvis ikke man smiler, er det ikke fordi man er sur, mere et udtryk for at man er koncentreret og prøver at forstå hvad det er instruktøren vil have man skal lære.
 
Det er en gymnast, som hvis uheldet er ude for en af medgymnasterne, altid er den først til at hjælpe, som gerne giver et kram hvis der er noget at fejre, men endnu vigtigere, også gerne giver et kram og et trøstende ord i svære situationer.
 
Det er også en gymnast, som altid velvilligt stiller op og hjælper i alle andre sammenhæng, når der er brug for hjælp i foreningen.
 
Årets gymnast er i år fra de voksnes rækker, og når man er voksen, og ovenikøbet så voksen at man har nået pensionsalderen, så kan der jo være gyldig grund til at man ikke kan møde op til alle træninger.
Specielt ikke hvis man lige skal have en ny hofte midt i sæsonen, men det forhindrer ikke vores gymnast i at deltage i den sociale del efter træningen, og for øvrigt også lige bage en kage til holdet.
Årets Gymnast tildeles i år Arne Hansen, som både går på Herreholdet, Fredagsholdet, Bevæg og styrk din krop og rygtræning.
 
Arne kunne desværre ikke være med i dag, fordi han deltager i en god vens Diamantbryllup, og det slår jo en Gymnastikopvisning med flere længder.
Vi vil ved først givne lejlighed overrække pokalen til Arne, og også fortælle ham hvorfor netop han er blevet valgt.
 
 
Årets Leder:Tine Holst & Lene Holse
 
Årets Instruktør har været med til at starte fredagsholdet op i Mgf. Da holdet har 10  års jubilæum har vi så haft  glæden at have Lene  i foreningen i alle de år.
Lene har også været medinstruktør på Landsstævnehold 2017 og 2022, også gymnaestrada 2019, været med til at få opvisningshold for Damer op at stå igen i foreningen, og været afløser på dameholdet i år.
Men hun står ikke alene da vi har valgt at Tine som har været med på holdet som 
Instruktør siden 2018. Hun har også i rigtig mange år haft flere slags hold kom i form, cross gym, fitness dance aqua vandhold mm.
 
I møder altid glad –smilende, veloplagt og godt forberedt op til jeres timer, I er gode instruktører, som ved hvad I vil .  
Der bliver hele tiden taget på kurser for at få inspiration,  går på andre hold, tager med ud at rejse, for også her at hente viden og se glæden i gymnastikken, det sociale og sammenholdet som opstår når man bliver ved med at dyrke det man BRÆNDER for.
Foreningen sætter stor pris på ALLE de år som indtil nu er lagt i foreningen
 
Maribo Gymnastik Forening / Lindehusvej 4 / 4930 Maribo / Mobil nr. +45 53 81 23 04 / Jyske Bank 0682 283 563 7980 /Mobilepay 70681 / CVR 31211999