Så drager The Vikings snart til Amsterdam, vi er 47 voksne som skal med på denne tur, vi skal lave 5 opvisninger, se masser af gymnastik fra 54 andre nationer - så her bliver alle fyldt med inspiration til den kommende sæson, der skal hygges samt være tid til socialt samvær. 
Det bliver så fed,t glæder mig til at rejse sammen med alle de dejlige mennesker.
__________________________________________________________-
 
Fra den 29. Juli - 6. August 2023 er Der Gymnaestrada i Amsterdam.
Fra Danmark 
Der deltager 896 fra Danmark fordelt på 15 udtaget foreningshold.
Der kommer 18.900 deltager fra 55 lande.
 
Vikingerne, Maribo Danmark.
Gymnasterne på dette hold er fra de danske øer Lolland, Falster og Sjælland.
Holdet er specielt skabt til årets Gymnastrada.
Gymnasterne har trænet hver uge siden den 12. april.
På holdet har vi 36 kvinder og 9 mænd, den yngste 52 år, den ældste 83 år. Sammen er vi 2997 år, gennemsnitsalderen er 66.
Alle på holdet har dyrket gymnastik i mange år. Lige så meget som vi alle nyder gymnastikken, nyder og værdsætter vi det sociale aspekt ved at være en del af dette hold.
Læn dig tilbage og nyd showet.
 
 

Redaktionen

redaktion.ual@ftgruppen.dk

MARIBO Maribo Gymnastik Forening (MGF) tilbyder en lang række træningshold i løbet af ugen. Her kan eksempelvis nævnes varmtvandshold, seniortræning, børnehold, zumba og masser af springhold.

Men ud over det sker der masser af sjove og spændende ting i MGF.

Foreningens formand, Anita Munk, fortæller her om en sæson, som er spækket med masser af aktiviteter.

Lørdag 19. februar var der fastelavnsarrangement i MGF. Her var 70 børn og forældre - alle børn og en del voksne var udklædt. De havde nogle rigtig hyggelige timer med masser af leg på redskabsbanerne, slå katten af tønden, kaffe, juice, fastelavnsboller og slik.

- Søndag 20. februar mødtes de “voksne”: Vi har i mange år lavet en lille før-opvisning for hinanden, inden de store opvisninger går i gang. Her mødes gymnastikforeningerne fra Vordingborg, Bårse, Nr. Ørslev og Maribo. Vi starter med en fælles opvarmning, så laves der opvisning for hinanden. Der er også lidt sang og lege, selv om vi +60, fortæller Anita Munk.

Optakt til travl sæson

- I søndags var det så alle DGI Storstrømmens landsdelshold, som lavede deres første opvisninger for hinanden, inden det de næste par weekender går løs med de store opvisninger i Maribo 5. og 6. marts. Her kan alle de foreninger, som har lyst, komme og lave deres flotte program, som de har trænet hele vinteren, siger Anita Munk og fortsætter:

- Der kommer også flere efterskoler med både deres elitehold og hele efterskolen. Her kan blandt andre nævens Stevns, Gunslevholm, Grønsund, Brøderup og flere af DGI´s landsdelshold.

- Så sæt dagene af og kom og se en masse god gymnastik, lyder opfordringen fra MGFs formand Anita Munk.

MGF holder opvisning

19. marts er det MGFs egen opvisning.

- Alle, både børn, unge og voksne, glæder sig til endelig at vise deres kunnen, uanset alder. Alle glæder sig så meget til endelig at vise, hvad vi går og sysler med ude i foreningerne. Også selvom næsten alle foreninger er og har været hårdt ramt på deres medlemstal og nedgang og endnu mere ramt af andet år uden opvisninger, siger Anita Munk, som dog håber, at rigtig mange møder op for endelig at kunne se en masse gymnastik og klappe af alle hold, når børn, unge og voksne giver den lidt ekstra ude på gulvet - både med smil, glæde, sving og spring, når publikum viser, de er til stede.

Sommerhold

Maribo Gymnastik Forening starter flere sommerhold op uge 14 og 16. Der vil også blive åbnet for nogle prøvetræninger for nye børn og unge, som kunne tænke sig at gå på DGI Storstrømmen Maribo GF Mini eller junior landsdelshold til næste sæson. Foreningen har også Jump4fun. Dette hold kan man tilmeldes løbende over hele skoleåret.

Af sæsonen store events nævner Anita Munk DGIs sommerstævne i Maribo 11. juni og Sydhavsstafetten 14. juni.

- Vi har også hold, der skal med til Landsstævne i Svendborg, slutter Anita Munk.

Du har en god idé? 

- og du har lyst til gøre en forskel?

Du har måske gået og tænkt på, at det kunne være sjovt at få lov at undervise i bevægelser, fitness, dans, spring, kost og motion ?
- Du har måske oven i købet selv en idé til noget, du gerne ville undervise i ?
- Det kunne fx være esport, tæppecurling - eller dans for voksne? Pilates - eller hiphop for drenge? Twerking - eller Parkour?
- Eller en kreativ kombination med lidt af hvert ???

Så har du muligheden nu - og den er kun et opkald væk !

- Ring 53812304 eller skriv lindehus@post.tele.dk- så tager vi snak. Helt uforpligtende.

Vi tilbyder:

- Alle de relevante kurser, du orker - uden udgift for dig! 
- Lokalt netværk og godt fællesskab (- Du bliver sagt hej til i Brugsen!)
- Dækning af dine omkostninger - plus lidt til - og frynsegoder
- Kompetencer og erfaring, du kan sætte på dit professionelle CV

Husk: Når du underviser i en frivillig forening, får du mere tilbage end du giver!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
_________________________________________________________________________________________________________________________________
                    

                      H
os MGF er der kvalitet i gymnastikken
                         (Tryk på logo hvis du vil læse mere)

                        (hvad er broen læs mere tryk på logo)
                                     
___________________________________________________________________________________________________________________________________
                        
            "GYMNASTIKPYRAMIDEN"

                             
                                                        
___________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
Maribo Gymnastik Forening / Lindehusvej 4 / 4930 Maribo / Mobil nr. +45 53 81 23 04 / Jyske Bank 0682 283 563 7980 /Mobilepay 70681 / CVR 31211999