Titel Hold nr 7 07 - Spring/rytme piger 7 - 10 år
Tid og sted: Onsdage kl. 17:15 - 18:45 - Blæsenborghallen
Aldersgruppe: 7 - 10 år
Periode: 04-09-2019 - 21-03-2020
Ledere:
Hjælpetræner: Andrea Foged Madsen
Hjælpetræner: Lærke Dalbom Pehrson
Kontakt:
Instruktør:  Tenna Thomsen
Træner:  Ricco Jensen
Træner:  Simone Klinke Krogh Jensen
Pris: kontingent incl. obligatorisk tøj til opvisning  850,- DKK
Betaling: Betalingskort
Om holdet: Er DU en frisk pige med lyst til spring og rytme, så SE HER!

Elsker - brænder du for at bruge kroppen, stå på hænder, springe på airtrack og trampolin - men også lave serie - opvarmning til fed musik, og er mellem 7-10 år, er det her holdet for dig, men holdet er også for dig som vil vidre udvikle dig i gymnastikkens verden.

Vi vil i vinterens løb arbejde med alt inden for grundgymnastikken:
koldbøtte, flyrulle, håndstand rulle, vejrmøller, vejrmølle m/1 hånd til forlæns salto, flik-flak, kraftspring og begyndende skruespring - alt efter hvilket niveau du er på.
Men vi skal også arbejde med rytmisk grundgymnastik, opvarmning, styrketræning og seriesekvenser, som vi krydrer med fed musik. Der bliver også tid til lidt lege, for vi skal også men ha´det skægt sammen. Vi vil gøre alt for, at du får lige de udfordringer, der passer dig. 
Du skal høre efter, være villig til at prøve nyt, lære af de andre når du står i kø.

Første gang: Onsdag 4. september 2019.

Pris: kontingent incl. obligatorisk dragt til opvisninger 850,- DKK 
Instruktør: 
Tenna

Det er Tennas 3 sæsoni Mgf på springholdet for piger. Tenna har deltaget i flere kurser for at dygtiggøre sig inden for gymnastik og spring. 
 
Træner:
Ricco

Ricco har været i Mgf  i flere sæsoner,  i de år har han haft spring piger og drenge fra 7-10 år. Han har deltaget i kurser inden for spirng modtagning. Han går meget op i gymnastikken. I år skal Ricco også prøve kræfter på springmixholdet.


 
Træner:
Simone

Det er Simones 3 sæson i Mgf på  rytme/springpiger, hun er 17 år. Simone er i gang med gymnastikuddannelsen og har været på hjælpeinstuktørkusus og i  kursus 1, hun har deltaget i flere andre kurser i bl. modtagning. Hun går selv til gymnastik og har gået i flere år, hun brænder for gymnastikken. Hun har i år også sagt ja til at være med på Microspring.
Hjælpetræner:
Lærke P

Det er Lærkes 2 år som hjælpetræner på springpiger. Lærke er 13 år, hun er en meget glad og smilende pige, altid i godt humør og elsker at lave gymnastik.
Lærke har selv gået i mange år og er super dygtig.
Hjælpetræner:
Andrea

Det er Andreas 2 år som hjælpetræner på springpiger. Andrea er 13 år, hun er en meget stille pige, men møder altid glad og smilende og med godt humør til træning. Hun elsker at lave gymnastik og er en dygtig gymnast, og har gået i mange år.
Maribo Gymnastik Forening / Lindehusvej 4 / 4930 Maribo / Mobil nr. +45 53 81 23 04 / Jyske Bank 0682 283 563 7980 /Mobilepay/swipp 20587591/ CVR 31211999