Titel: 16 - DGI Storstrømmen/MGF Landsdelshold Junior Syd
Tid og sted: Mandage kl. 18:00 - 20:00 - Maribohallerne, Ved stadion - 4930 Maribo
Periode: 31-08-2020 - 28-06-2021
Ledere:
Springinstruktør Jacob Tümmler
Rytmeinstruktør Julie Pontoppidan
Springinstruktør Magnus Guttner
Springinstruktør Oliver Ian Seider
Rytmeinstruktør Stine Bakke
Holdleder Anita Munk
Holdleder Mette Pontoppidan
Pris: 1.300,- DKK
Betaling: Betalingskort
Om holdet: Et fedt gymnastikhold for dig, som brænder for gymnastik og søger nye udfordringer
DGI Storstrømmen JUNIORhold er et hold for dig, som elsker gymnastik og gerne vil lære mere. Holdet er et supplement til dit lokalforeningshold, så du kan dygtiggøre dig yderligere i et fedt fællesskab. Holdet består af en rytme- og springside, som både træner sammen og hver for sig. Træningerne resulterer i et fedt opvisningsprogram, som skal fyres af til foråret. 
På rytmesiden vil der være fokus på individuel udvikling, hvor vi vil træne teknik, spring over gulv, floor work, arbejde med et håndredskab og øve fede serier, som er alt fra klassisk gymnastik til hip hop. 
På springsiden er fokusset på at bruge grundteknikker til at løfte og udvikle gymnasterne. Derudover vil gymnasterne også arbejde med grundelementer fra parkour, som også vil være en del af det fede springkoncept, som skal være i opvisningen.
Forudsætninger:
DGI Storstrømmen landsdelshold er lokalforeningsaktive. Dvs. at landsdelsholdene er et ekstra tilbud til gymnaster, der allerede går på et lokalforeningshold, som ønsker andre udfordringer og oplevelser end dem, som tilbydes i lokalforeningerne. 
For springerne er det en forudsætning, at de kan grundspringene (ophop, split, ophop med halv drejning) i trampolin og derudover ses det gerne, at springerne kan lave en håndstand, en salto, en hofte, et kraftspring og en flik. 
For rytmerne er det en forudsætning, at de har bevæget sig før i forbindelse med et gymnastik- og/eller dansehold. 

Aldersgrænse og niveau:
14 - 17 år (31-12-2020) letøvede, øvede
________________________________________________________________
Den nye gymnastiksæson er lige rundt om hjørnet, og instruktørerne på DGI Storstrømmen Junior syd er så klar på den nye sæson, som byder på nye spændende udfordringer for både rytmere og springere.

Datoer for fortræninger og udtagelse:
1. Fortræning: Mandag d. 31/8 kl. 18-20, Maribo Hallerne, Hal 2
2. Fortræning: Mandag d. 07/9 kl. 18-20, Maribo Hallerne, Hal 2
3. Fortræning: Mandag d. 14/9 kl. 18-20, Maribo Hallerne, Hal 2
4. Fortræning: Mandag d. 21/9 kl. 18-20, Maribo Hallerne, Hal 2
5. Udtagelse: Mandag d. 28/9 kl. 18-20, Maribo Hallerne, Hal 2
 
   
   
Rytmeinstruktør:
Stine Bakke

Stine er 20 år gammel, og har lige færdiggjort 3g på stx i Nykøbing. Jeg har altid lavet gymnastik og har selv gået på junior rep og trænet yngre børn, inden jeg tog på Sorø Gymnastikefterskole. Efter efterskolen har eg gået på diverse lokalforeningshold sideløbende med Dgi Storstrømmens rephold.

Vi glæder os til samarbejdet med Stine.
 
Rytmeinstruktør:
Julie Pntoppidan

Julie startede til gymnastik, da hendes mor tog hende med til mor-far-barn gymnastik som 1-årig, og siden da har Julie både gået til springgymnastik og rytmegymnastik. Ved siden af gymnastikken har Julie danset en del, hvor hun blandt andet har deltaget i konkurrencer i hip hop, disco og standard-latin dans. De sidste 3 år har Julie været gymnast på DGI Storstrømmen Rep. Hold og i skoleåret 16/17 gik hun på efterskolen BGI akademiet. Julie startede som instruktør i MGF, hvor hun i 5 år underviste springdrenge og springpiger i alderen 6-9 år. Derudover har hun også undervist et dansehold, og i sidste sæson var hun rytmeinstruktør på DGI Storstrømmen Junior Ynglinge syd.

Om næste sæson siger Julie: ”Jeg glæder mig meget til komme i gang igen efter 6 måneders pause, og det håber jeg også gymnasterne gør. Vi skal svede, grine og lave det fedeste opvisningsprogram. Derudover er mine medtrænere meget dygtige og super søde, som kun gør, at jeg glæder mig endnu mere til, at vi starter. Jeg ser frem til både at se kendte ansigter, som gik på holdet sidste år, men også mange nye ansigter.”
Springinstruktør:
Magnus Guttner

Magnus er 20 år og er lige blevet færdig med HTX og gået igang med mit sabbat år.

Jeg har selv gået til gymnastik i fire år nu, startede på efterskolen. Har instruktør erfaring fra en sæson i Tingsted og så har jeg været hjælpetræner/instruktør på DGI Storstrømmen Mini Syd de sidste 2 sæsoner.

Jeg har taget flere kurser og er i gang med den nye springsikker uddannelse, hvor jeg har taget første del Basiis og i år skal jeg på Måtte og Trampet 1.

Vi glæder os til samarbejdet med Magnus


 
Springinstruktør
Jacob Tümmler
 

Jacob er 44 år og arbejder som socialpædagog for domfældte psykisk syge.
Jeg startede med at træne spring-gymnastik i 1990, og efter et par år overtog jeg holdet som instruktør. 
I 1996 gik jeg på Odsherred gymnastik højskole, og var med deres opvisningshold efterfølgende, samt tog osse folkeskolelærer udddannelsen med Idræt på linie.
Har sidste år haft "drengerøve" i Mgf og glæder mig til nye udfordringer.
Maribo Gymnastik Forening / Lindehusvej 4 / 4930 Maribo / Mobil nr. +45 53 81 23 04 / Jyske Bank 0682 283 563 7980 /Mobilepay/swipp 20587591/ CVR 31211999