Titel: 15 - DGI Storstrømmen/MGF Landsdelshold 10-14 Syd
Tid og sted: Mandage kl. 17:00 - 18:30 - Maribohallerne, Ved stadion - 4930 Maribo
Periode: 31-08-2020 - 14-06-2021
Ledere:
Springinstruktør Josephine Daniella Rysgaard 
Springinstruktør Magnus Guttner
Springinstruktør Rebecca H.Riber Rasmussen
Holdleder Anita Munk
Holdleder Mette Pontoppidan
Pris: 1.100,- DKK
Betaling: Betalingskort
Om holdet: Elsker du gymnastik og er i alderen 10-13år, så er dette hold lige noget for dig! 
Den nye gymnastiksæson er lige rundt om hjørnet og instruktørerne glæder sig til mange sjove træninger, som vil byde på spændende udfordringer for både springere og rytmere.
Datoer for åbne træninger:
Mandag d. 31/8 kl. 17:00 - 18:45, Maribo Hallerne, Hal 2
Mandag d. 7/9 kl. 17:00 - 18:45, Maribo Hallerne, Hal 2
Mandag d. 14/9 kl. 17:00 - 18:45, Maribo Hallerne, Hal 2
Mandag d. 21/9 kl. 17:00 - 18:45, Maribo Hallerne, Hal 2
_________________________________
OM HOLDET:
Træningssted og - tid:
Maribo Hallerne - Hal 2
(Ved Stadion 4, 4930 Maribo), mandag kl. 17:00 - 18:30
Aldersgrænse og niveau:
10 - 13 år (være fyldt 10 år i løbet af sæsonen) 
begynder, letøvede, øvede

Beskrivelse
Et fedt gymnastikhold for dig, som vil træne og grine med nye venner fra andre foreninger
DGI Storstrømmen/MGF 10-14hold er et hold for dig, som elsker gymnastik og gerne vil have nye udfordringer. Holdet er for gymnaster i aldersgruppen 10-13 år og består af en rytme- og springside. 
Uanset om du lige er startet til gymnastik eller har dyrket det hele dit liv, så er du velkommen på holdet og instruktørerne vil gøre sit bedste for at udvikle dig. 
På både rytme- og springsiden vil der være fokus på gymnastikkens grundelementer, hvorved gymnasterne kan udvikle sig optimalt. Derudover vil fællesskabet også blive vægtet højt til alle vores sjove træninger, som ender ud med et fedt opvisningsprogram, der skal fyres af til foråret.  
Forudsætning
DGI Storstrømmen/MGF landsdelshold er lokalforeningsaktive. Dvs. at landsdelsholdene er et ekstra tilbud til gymnaster, der allerede går på et lokalforeningshold, som ønsker andre udfordringer og oplevelser end dem, som tilbydes i lokalforeningerne. 
Det forventes det, at du har masser af gåpåmod og klar på udfordringer, der vil udvikle dig som gymnast.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk sæson! 
Springinstruktør:
Rebecca H. Riber Rasmussen

Rebecca er 18 år, og er på sidste år af gymnasiet. 
Rebecca har selv gået til gymnastik i 12 år, både på Teamgym, opvisningsholdet og Dgi Storstrømmen Hunior Syd.
Hun gar været instruktør de sidste 3 år på Dgi Storstrømmen Mini Syd (nu 10-14 syd) og glæder sig meget til næste sæson.
I løbet af sæsonen vil jeg arbejde på at udvikle gymnasternes enkelte niveau og holdets samlet niveau. Jeg vægtet højt, at gymnasterne har det sjovt imens vi træner, men også at vi er seriøse. Jeg glæder mig meget til at lære de nye gymnaser at kende og jeg håber på en mega fed sæson!

Vi glæder os til samarbejdet med Rebecca 
Springinstruktør:
Magnus Guttner

Magnus er 20 år og er lige blevet færdig med HTX og gået igang med mit sabbat år.

Jeg har selv gået til gymnastik i fire år nu, startede på efterskolen. Har instruktør erfaring fra en sæson i Tingsted og så har jeg været hjælpetræner/instruktør på DGI Storstrømmen Mini Syd de sidste 2 sæsoner.

Jeg har taget flere kurser og er i gang med den nye springsikker uddannelse, hvor jeg har taget første del Basiis og i år skal jeg på Måtte og Trampet 1.

Vi glæder os til samarbejdet med Magnus 
Springinstruktør:
Josephine Ryesgaard

Josephine er 16 år og går på Maribo gymnasium.  
Josephine har selv gået til gymnastik siden hun var 3 år og de sidste 6 år har jeg været hjælpeinstruktør og instruktør på forskellige hold. Jeg har trænet hold med både spring, rytme og akrobatik i både Errindlev og Maribo, hvor børnene har været i alderen 6-18 år.
Jeg har selv gået på DGI Storstrømmens juniorhold i 5 år.
Jeg har været på forskellige kurser bl.a. hjælpeinstruktør 1 og 2, spring sikkert og i sommeren 2019 var jeg på Vingstedkurset, hvor jeg blev undervist af tidligere Verdensholds gymnaster.
Jeg er en instruktør der nyder at lære fra mig på en sjov og positiv måde, og går op i børnenes egne mål og værdier. 

Vi er glade for at kunne fortsætte vores gode samarbejde med Josephine


 
Rytmeinstruktør:
Julie Pntoppidan

Julie startede til gymnastik, da hendes mor tog hende med til mor-far-barn gymnastik som 1-årig, og siden da har Julie både gået til springgymnastik og rytmegymnastik. Ved siden af gymnastikken har Julie danset en del, hvor hun blandt andet har deltaget i konkurrencer i hip hop, disco og standard-latin dans. De sidste 3 år har Julie været gymnast på DGI Storstrømmen Rep. Hold og i skoleåret 16/17 gik hun på efterskolen BGI akademiet. Julie startede som instruktør i MGF, hvor hun i 5 år underviste springdrenge og springpiger i alderen 6-9 år. Derudover har hun også undervist et dansehold, og i sidste sæson var hun rytmeinstruktør på DGI Storstrømmen Junior Ynglinge syd.

Om næste sæson siger Julie: ”Jeg glæder mig meget til komme i gang igen efter 6 måneders pause, og det håber jeg også gymnasterne gør. Vi skal svede, grine og lave det fedeste opvisningsprogram. Derudover er mine medtrænere meget dygtige og super søde, som kun gør, at jeg glæder mig endnu mere til, at vi starter. Jeg ser frem til både at se kendte ansigter, som gik på holdet sidste år, men også mange nye ansigter.”
Maribo Gymnastik Forening / Lindehusvej 4 / 4930 Maribo / Mobil nr. +45 53 81 23 04 / Jyske Bank 0682 283 563 7980 /Mobilepay/swipp 20587591/ CVR 31211999